Annons

Hägersten enligt Tobias Janius

Hägersten by Tobias Janius

Som print- och affischgalning samt även boende i Hägersten strax söder om Stockholm föll jag naturligtvis för denna print av Tobias Janius som visar Hägerstens olika områden. Och se, där vid Telefonplan bor både Tobias och jag.

Annons

Printen finns att köpa hos Mimmi Staff Möbelmakeri i numrerad upplaga av 30 ex. Priset är 495 kr och jag önskar att min ekonomi just nu inte var som ett dåligt skämt.


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
 • Pyrola

  Cool! Min kille bodde också på Telefonplan i Hägersten förut, jag gillar verkligen Hägersten och är det så att jag skulle bli stockholmare en dag så skulle det nog vara där jag skulle bo.

 • Anniqa Nelander

  Kolla gärna in originalet som Tobias uppenbarligen ”inspirerats” av, hos oss på http://www.localgraphics.se

 • Tobias Janius

  Oj, kul att det här blev uppmärksammat. Och Anniqa, jag hänvisade så sent som i helgen en person som undrade när vi skulle göra Vasastan till er hemsida eftersom jag inte kommer göra en sådan.
  Sen var det det här med inspiration. Min kommer från originalen, som jag även skriver tydligt där jag publicerat bilden, från Ork Posters. Men eftersom de görs på städer på andra sidan Atlanten och säkert aldrig kommer innefatta mitt kära Hägersten så tog jag saken i egna händer.

  Alla ni andra affischälskare: kolla gärna in fett grymma Ork Posters här http://www.orkposters.com/manhattan.html

 • Pingback: Vecka 11 på DIY or DIE | DIY or DIE()


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar