Annons

Håll koll på barnens längd

DIY Growth Chart, styling by Susanna Vento, photography by Kristiina Kurronen

I min fars hus i Dalarna finns det på ett utstickande hörn markeringar över min och mina syskons längd. Där kan en tydligt se hur mina fem småsyskon sakta men säkert växt om mig då min toppnotering på 167 cm varat sedan 1997. Markeringarna är gjorda med bläck och blyerts och inte är det speciellt snyggt, men det är en del av min barndom och jag älskar att kolla på det.

Annons

Om en vill få till ett snyggare sätt att mäta längd över tid kanske ett skåp med längdmarkeringar skulle sitta fint? Bild från Deko fotograferad av Kristiina Kurronen och stylad av Susanna Vento.


Foto via Susanna Vento


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar