Annons

Inspiration från vecka 2

Så är det nya årets andra vecka är slut! DIY or DIE har hittills i år innehållit en ordentlig återblick på DIY-året 2014 och handlat om att planera och dokumentera 2015.

Hur vill du planera och dokumentera ditt 2015? Med bara två-tre rader per dag, en fin årsplan att sätta på väggen, en liten gratiskalender att printa ut själv eller en appdagbok skriven med emojis?

Annons

 

DIY or DIE

I tre inlägg har året på DIY or DIE summerats. Fyra gör det själv-idéer från varje månad och det handlar verkligen om allt från en stiligt uppstyrd verktygsvägg till fredagsmys med chokladdoppade marshmallows!

Gör det själv-idéer från 2014, del 1 – Tryck med stämplar, virkade kruköverdrag, ordning och reda på sladdar, korthållare i läder, ombremålat presentpapper, hopfällbar pall, halvmålade möbler, ampel i mässing, enkelt mönstrad vägg med washitejp, verktygsvägg, påskägg i form av en suprise ball, finfin kalasballong med meddelande.

Gör det själv-idéer från 2014, del 2 – Mobilskal med pressade blommor, snyggmålade krukor, guldiga partydjur till sugrören, ampel gjord i läder, blombord på små små fötter, nyckelringar i mässing, en målad Ikea-lampa ger liv åt månen från mångas favoritaffisch, vattenmelonspicknick, minifotoalbum i en ask.

Gör det själv-idéer från 2014, del 3 – Pappersdekorationer till presenter, nyckelring av porslin, pressade växter, förvaringsmappar i läder, hitta det bästa på Etsy, laddningsstation i trä för mobiltelefon, paljettdekorerad kruka, godaste kolan med krossad polkagris, inslagningspapper med inbyggd konfetti.

 

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar