Annons

Inspiration från vecka 6

Det händer saker på DIY och DIE. Vi har bland annat fått ny adress och bredare bilder i inläggen! Den nya adressen är diyordie.elledecoration.se och det beror på att ELLE Interiör sedan den första februari 2014 heter ELLE Decoration.

Annons

Ny adress till DIY or DIE, men såklart samma fina innehåll. Gör det själv-idéer i olika tekniker och på olika nivåer och en och annan inspirerande produkt, bok och blogg. Tipsa gärna om vad du gjort i ett mail till [email protected].

Den här veckan handlade det om dockskåp, familjeporträtt i korsstygn, geometriska ljus, makramé och djurmasker i papper. Om du missat något inlägg är det bara att klicka dig vidare nedan, och från och med nu går att det även att klicka på bilderna!

Apple and pear dollhouses from Rock & Pebble
Dockskåp behöver inte vara de klassiska från Lundby. Från alldeles nya Rock & Pebble kommer äpplen och päron!

Cross-Stitch Family Portrait
Familjeporträtt är roligt. Gör ett porträtt av din familj broderat i korsstygn genom att först rita upp det på rutigt papper.

DIY Geometric Candles
Att göra egna ljus är faktiskt väldigt enkelt. Testa att göra geometriskt kantiga ljus med hjälp av olika formar i papper.

DIY Modern Macrame Hanging Planter, from Deuce Cities Henhouse
Vissa växter gillar att vara placerade högt upp, så varför inte skapa en fin ampel av makramé-teknik och träkulor?

‘Carton Animals’ by Linus Hui / Linus & The Feel Good Factory
Få saker är så kul som djur och papper, och djur i papper är såklart extra kul. Vad vill du ha – kanin, uggla eller räv?

 

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar