Annons

Juldekorera med spets

DIY lace Christmas decoration

Hos isländska Ynja har man gjort fina juldekorationer av stärkt spets.

Foto: Kolfinna Mjöll Ásgeirsdóttir/Ynja

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
 • Anna

  Hej! Först vill jag bara säga att din blogg är väldigt inspirerande, tittar in här ofta för att få inspiration och idéer!

  Sen är inte jag den som brukar göra reklam för min blogg i kommentarer, men eftersom jag såg att du gärna vill att man säger till om man har blogg som kan vara inspirerande, gör jag ett undantag. Jag har en blogg som heter http://kreativitet.webblogg.se. Precis som det låter är den full av kreativitet och inspiration – jag ritar och pysslar med allt möjligt! Om du bara är ute efter pyssel har jag en egen kategori för det.

  Även min fina syster har en blogg full med pyssel: http://ranzin.blogspot.se! (Oj, vad långt detta blev, men nu vet du!)

  Tack för en fin blogg!

 • Anna Lundin

  Hej,
  Hittade precis in till din blogg. Tycker att det var himla kul att få läsa dina olika pysseltips, ska nog göra något liknande själv. Jag är illustratör och grafisk designer och har också en blogg som handlar mycket om illustrationer och även lite pyssel. Du får gärna kika in på min hemsida http://www.fargstarkt.com . Tack för en rolig blogg 🙂 / Anna Lundin


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar