Annons

Kalas x 4

Sista sammanfattningen av sex år med DIY or DIE blir tema kalas! Några av de enkla tips som DIY or DIE bjudit på genom åren. Om du vill ha mer finns det ju alltid etiketten kalas att klicka på. I morgon blir det ett lass med bara ätbara tips, men nu blir det dekorationer, paketinslagning och en smaskig bokstavskaka!

Annons

Kalas x 4

DIY Party

1. Inspirerande Brittany Watson Jepsen på The House That Lars Built tipsade till Alla hjärtans dag att göra eget inslagningspapper med ombre-effekt. Naturligtvis går det även att göra när som helst på året. Tre olika nyanser av sprayfärg och vanligt papper har använts.

2. En riktigt fin ballongdekoration till kalaset går att göra av stora ballonger fyllda med helium och bokstäver utskurna ur papper. Kelly från Studio DIY visar hur en gör och snyggt blir det onekligen!

3. Hos A Subtle Revelry finns en beskrivning på hur en gör för att få in ett ord i en kaka och inte verkar det svårt alls faktiskt. Nu gäller det bara att se till att ens lite tourettes-aktiga sida inte tar överhanden och väljer att skriva kuk.

4. Riktigt speciella personer ska naturligtvis ha alldeles extra speciella presenter. Då måste ju även utsidan matcha! Jag gillar verkligen den här typen av dekorationer i papper som Silvia på Giochi di Carta gjort och tror minsann att det är något jag ska inspireras av framöver.

 

Foto via The House That Lars Built, Studio DIY, A Subtle Revelry & Giochi di Carta

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar