Annons

Klä häftstift med tyg

How to make decorative thumbtacks

Jag har mängder av små små tygbitar hemma. Rester av favorittyger som jag inte vill slänga eftersom ”de kan vara bra att ha”. Än så länge tror jag inte att jag har använt en enda av dessa bra att ha-tygbitar, men nu vet jag varför jag sparat dem. Jag ska klä häftstift med dem!

Annons

Häftstift är ju inte världens roligaste grej, men på detta sätt blir de genast lite roligare. Och har du inte användning för just häftstift, så kan du göra dem till magneter istället. Gör det själv-guide till klädda häftstift och magneter finns hos How about orange.

 

Foto via How about orange


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • Sofia (http://sofia.pulp.se)

    Grymt bra idé. här ska pimpas – både magneter och häftstift!


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar