Annons

Klä om madrassen

Turn an Old Box Spring Mattress into Stand Alone Bed Frame

Min katt kräktes på sidan av min säng. Jättekul, verkligen. Det var omöjligt att få bort, så jag tog bort hela tyget som jag för cirka ett år sedan häftade fast. Så nu behövs det ett nytt tyg, eftersom madrassen i sig är så ful. Jag funderar på om jag kanske inte alls ska ta svart som jag hade innan. Någonting roligare den här gången?

Annons

Att klä sin madrass med ett snyggt tyg är lätt och det gör stor skillnad. Ett mycket enkelt sätt att uppdatera ett sovrum. På Apartment Therapy visar de en förvandling av en madrass.

 

Foto via Apartment Therapy

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • Lisa (sunnyday.blogg.se)

    Jäkla katter… Är det inte sängen så är det mattan..
    Tur dom är söta =)


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar