Annons

Klädhängare i koppar och läder

DIY Copper and Leather door hanger

Jag har insett att mina favoritidéer när det gäller DIY ofta innehåller materialen koppar och/eller läder. Den här hängaren för dörren är inte ett undantag. Anna-Rosa på myLifebox har gjort en hängare som en sätter över dörren där där materialet är ett kopparrör och två bitar läder. Färgen på lädret är inte den jag skulle valt, men jag gillar idén.

Annons

 

Foto via myLifebox

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • Michael

    Snyggt!

    Själv gjorde jag en spagetti-pilbåge av min trasiga klädhängare – funkar faktiskt riktigt bra. Inget man kan använda men lite skoj för ungarna.

    Har gjort lite andra DIY prylar där som kanske du också vill kolla in. En tvärsimpel disktrasehängare, en slaskskrapa, ett Reuterswärds-inspirerat badrum skapat av presentsnören och sån där grå häftmassa och lite annat. Kommer mer. Min mobils kamera är ingen höjdare så bilderna är som de är.
    https://artinventions.wordpress.com/

  • Pingback: Inspiration från vecka 6 | DIY or DIE()


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar