Annons

Klädstång som fästs i taket

Clothes rail attached to the ceiling

Jag hade en extra lång helg i Dalarna med snö, kattkompisar och syskon. Åter i Stockholm försöker jag finna en ny lägenhet. Tyvärr är det dock så att hyresrätter inte riktigt växer på träd i denna stad. Men idéer till hur den nya lägenheten ska inredas finns verkligen överallt! Jag skulle till exempel gärna ha en sådan här klädstång som Mimmi Staaf har gjort till sig.

Annons

 

Foto via Mimmi Staaf


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
 • livingroom.blogg.se

  Det hade varit både praktiskt och snyggt!

 • livingdeluxe.blogg.se

  Det är så himla snyggt! Jag ska absolut ha det så i min klädkammare.

 • a

  hon är så himla duktig att jag vill att hon ska ta över mitt hem och work her magic!

 • Maja-Style & Life by Leia

  Här har du en annan modell av samma grej:)

  http://styleandlifebyleia.se/svaret-lyder/#Kommentarer


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar