Annons

Konst i papper

The HeArt of Papercuts

När jag gör screentryck skär jag ut schabloner i papper. Men jag tycker att det är alldeles för roligt att skära i papper, så jag skär ut mängder av schabloner som sedan inte blir till något tryck. Jag funderar på om jag inte ska föra över bilderna till lite tjockare papper nästa gång, så att de går att använda till annat istället för att de bara ska bli liggande i en plastficka och glömmas bort.

Annons

I bloggen The HeArt of Papercuts visar nämligen Elsita sina smått fantastiska papercut-skapelser. Det finns också en liten guide till hur man gör enkla papercuts, för det är inte alltid att bara skära för glatta livet. Och om du inte vill skapa ett eget motiv att skära ut, så finns det på bilden att köpa av Elsita på Etsy tillsammans med tre andra.

 

Foto via The HeArt of Papercuts


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • Emma A

    Du har en helt underbar blogg och det är mycket av det du lägger ut som jag får min insperation från! FANTASTISKT!


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar