Annons

Köpa affischer och prints

Society6 – Art Prints

Att jag gillar affischer och prints är ingen hemlighet och jag tänkte dela med mig av bra ställen att köpa dessa på. Det finns många riktigt bra ställen på nätet, och vi börjar med min favorit Society6.

Annons

"Wildlife" by The White Deer / Society6.com

Society6 finns mängder av illustrationer och foton att välja mellan. Man kan välja mellan olika fasta storlekar och man kan även få många som till exempel iPhone-skal och iPad- eller laptopskins. Jag har köpt en illustration via siten, nämligen ”Braided” av Teagan White.

Några av mina andra favoriter är ”Wildlife”-serien av The White Deer och många av Ruben Irelands illustrationer. Den stora föreställer Mia Wallace från Tarantinofilmen ”Pulp Fiction”.

Ruben Ireland / Society6.com


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar