Annons

Krukor x 4

Det här är som sagt mina allra sista veckor med DIY or DIE. Så nu bjuds det juli månad ut på ett försök att sammanfatta den sex år långa bloggtiden. Det blir godbitar, fintips och mina absoluta favoriter från åren med DIY or DIE!

Annons

Först några dagar med fina grejer som har med växter att göra. I går handlade det om amplar och idag om krukor.

Krukor x 4

DIY plant pots

1. Ska du kanske på ett litet firande nu i helgen och vill ta med en blomma till värden? Glöm då inte att göra krukan extra snygg. Hello Lidy har klätt en kruka med paljetter i guld och den blev tusen gånger finare och mer gå-bortig. Och nej, det handlar inte om att limma dit paljetterna en och en, det finns ju paljetter på band!

2. Sommar, sommar, sommar och i stort sett alla mina örtplantor är så klart nu döda. Så jag får väl satsa på att ge elefantöronen fina krukor hädanefter och inspireras av målade krukor som Jessica på BodhiLuxe gjort.

3. Stiliga krukor har Amy på Homey Oh My! dekorerat. Det vita och det svarta ger ett fint rutmönster. Jag är dock lite skeptisk till att använda tejp för att få till mönstret. Jag hade nog hellre målat. Men det är klart, då hade det blivit lite halvdant och inte så rakt!

4. Varje vår planterar jag basilika, persilja och gräslök. Därför blev jag glad över att se den här tjusiga örtplanteringen av Laura Parke för DIY Network. Det är en så där idé som jag alltid återkommer till på våren, men ännu inte gjort något med.

 

Foto via Hello Lidy, BodhiLuxe, Homey Oh My! & Laura Parke

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar