Annons

Läderögla med krok

Teddy Hook, by Alice Tacheny

Minns ni de där läderöglorna för någon slags förvaring som dök upp på alla bloggar för några år sedan? Det här går väl att se som en liten, men ack så välkommen utveckling av dem. En läderögla med en krok. Teddy Hook heter den och formgivaren är Alice Tacheny. Även en utmärkt idé att testa att göra själv!

Annons

 

Foto via Alice Tacheny

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
 • Lisa

  Hej Tiger.
  Jag har följt din blogg i ett par år och hittar mycket fint och mycket inspiration. Tack för det!
  Det känns lite ovant att göra reklam för mig själv, men du skriver att du gärna läser nya bloggar så därför vill jag bjuda in dig till min. Den heter Lisa gör det själv och du hittar den på lisabystrom.wordpress.com. Kanske kan jag inspirera lite tillbaka 🙂

  Välkommen
  /Lisa


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar