Annons

Låt Etsy värma dig i kylan

Det är verkligen ingen nyhet att det är kallt som fan just nu. Jag som är från Dalarna borde på något vis vara lite van vid minusgrader på vintern, men jag kan verkligen inte vänja mig vid detta. Så medan termometern visar -13° och huvudet känns som att det ska explodera av snor ligger jag i soffan och letar efter värme på Etsy

Annons

Asymmetrical Striped Hand Knitted Socks - 100% Natural Organic Wool by Milleta at Etsy

Visst är det högst ordinärt stickade sockor, men med tjusig färgkombination och den fina grejen att de är färgmässigt inverterade. Handstickade i 100% ull av Milleta, som också har sockor andra mönster och färger tillgängliga.

Large Cloud Scarf, circular in tan av Rose Tung på Etsy

Cowls, eller halsdukskragar som jag tänker på dem som, finns det i överflöd både på Etsy och i alla klädaffärer just nu. Det fina med den här som är gjord av Rose Tung är att den är stickad på ett annat sätt än de flesta andra. Det är som att långa flätor sats samman. På hennes Etsy finns fler bilder där det framkommer tydligare.

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • Pingback: Tisdagar med Etsy | DIY or DIE()

  • kammilla svedlund

    Älskar den!

  • Sara Kalucza

    Skulle tippa från bilderna att hon virkat långa rader av luftmaskor med ett väldigt tjockt garn och sedan virkat dem samman. Smart! Riktigt snygga sockor också, de skulle sitta fint på min man.

    htttp://wishfultinker.blogspot.com


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar