Annons

Målade möbler x 4

I sammanfattningen av sex år på DIY or DIE är det nu dags för det allra enklaste sättet att göra om en möbel, nämligen att måla om den helt eller delvis. Och om en inte vill måla går det utmärkt att använda sig av dekorplast att dekorera med.

Annons

Målade möbler x 4

Painting

1. Den där Ikea-byrån Malm är väl helt okej att förvara lite kläder i, men finns den inte i lite för få färger? Dags att piffa till den och det gör Ikea Livet Hemma på ett fint sätt. En svart lådfront, en vit och så vidare. Färg eller dekorplast fungerar bra.

2. Att måla om något är bland det lättaste sättet att få det att kännas nytt. Det vet Christine som står bakom bloggen Møbel Pøbel. Jag skulle vilja påstå att hon är lite av en mästare på det. Gamla möbler får färg helt eller delvis och får lite av ett nytt liv.

3. Det är helt okej att rita på möblerna om en gör det minst lika snyggt som illustratören Jessica Nielsen. Hon har gjort en stol för nederländska tidningen 101 woonideeën.

4. Harlekinmönster har man kunnat se ett tag inom inredning och jag förstår mycket väl varför då det är både snygg och ganska lätt att få till för egen hand. Det här bordet målat av Hanna från bloggen RAM SAM SAA är min favorit när det gäller harlekinmönstrat. Rent, enkelt och mycket snyggt att låta träet synas ordentligt.

 

Foto via Ikea Livet Hemma, Møbel Pøbel, Jessica Nielsen & RAM SAM SAA

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar