Annons

Minska sladdtrasslet i väskan

DIY Cord organizers by monsterscircus

När jag fyllde år fick jag nya hörlurar. Hörlurar som jag lovade att ta hand om. Det vill säga jag ska se till att de inte lindar sig runt allt annat i väskan och sig själva och till slut går sönder. Ändå ligger de nu där i väskan, helt oskyddade.

Annons

Monstercircus finns en guide till hur en gör ett snyggt etui som vanligtvis används för att förvara nycklar, men de funkar lika bra till hörlurar. Jag skulle nog dock testa att sy ihop bitarna istället för att limma. Jag gillar när det är tydliga stygn, för då känns det lite mer arbetat och lite mer liksom på riktigt.

Ett annat tips på hur en förvara sladdar när en till exempel reser finns här!

 

Foto via Monstercircus


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar