Annons

Myggfönster av spetsgardiner

Jag ska bygga mig ett myggfönster. Inte för att det är nämnvärt mycket mygg uppe på tredje våningen, men det finns ett annat djur här. Ett djur som tycker att det här med att hoppa ut genom fönstret för att fånga förbiflygande fåglar verkar riktigt livat. Djuret heter Räv och är en Devon Rex-katt. Det är alltså egentligen ett kattfönster som ska byggas.

Annons

DIY mosquito net with lace, from Designmadde
Som modell för mitt fönster står dessa fina fönster av Designmadde som jag hittade till via 365 saker att slöjda. Gamla spets- och nätgardiner har fått ett nytt liv som myggstoppare och snyggt blev det. Jag har en tunn gardin som jag minns att min mormor hade i vardagsrummet. Den ska jag testa att använda.

 

Foto via Madelene Edlund, designmadde.se


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar