Annons

Olika modeller – samma färg

Styling by Charlotte Love, photo by Jonathan Gooch

Om en enda liten vecka får jag flytta tillbaka till min lägenhet efter att ha bott i en barack i fem månader medan lägenheten renoverades och stambyttes. Allt i lägenheten är helt nytt och trots att jag verkligen inte ville ha renoverat så får jag nu bara finna mig i det.

Annons

Nu när allt är supernytt i lägenheten har jag bestämt mig för att införskaffa stolar till mitt matbord. Men jag kan inte hitta några ny stolar till okej pris jag vill ha, så jag tänkte leta efter stolar second hand och måla dem likadant. Olika modeller, samma färg – jag tror att det kan bli bra.

Kanske blir det som på bilden ovan att bara halva stolen får färg? Och de där coola tvåfärgade gardinerna – går de att få till kanske? Fin pastellig styling av Charlotte Love och foto av Jonathan Gooch. Charlotte Love är stylist och illustratör och för just den här fotograferingen var temat pasteller och glass, som ju är bland de två bästa sakerna som finns! Även hennes illustrationer har väldigt mycket pastell och glass över sig.

 

Foto via Charlotte Love


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar