Annons

Piedestaler x 4

Dag tre av försöket att sammanfatta den sex år långa bloggtiden med DIY or DIE och den sista dagen av tre med växttema. Först amplar, sedan krukor och nu piedestaler!

Piedestaler x 4

DIY plant stand

1. Jag minns inte var det var, men jag såg någon butik där de sålde små piedestaler i metall. De såg ganska exakt ut som de här egenfixade piedestalerna som tidigare var lampskärmar! Bara att hitta en skärm med passande form och ta av tyget och göra så att metallen ser fin ut. Se mer hos The Merrythought.

Annons

2. Jag tycker att det är fint om en kan få upp några krukor lite grann utan att behöva hänga upp dem, låta dem stå i redan överfulla fönster eller ha dem på höga rangliga piedestaler. Lidy på bloggen Hello Lidy visar en enkel version av en lite lägre piedestal som är riktigt fin och dessutom ser helt överkomlig ut att kunna få ihop själv.

3. Det är fint att få växterna på lite olika höjd, även då de står på golvet. Kreativa Mandi från Making Nice in the Midwest visar på A Beautiful Mess hur lätt det är att göra en låg piedestal. Jag tänker att en gammal pall lätt kan tjänstgöra som grundmaterial till det här.

4. Som jag sagt tusen gånger innan så har verkligen Ikea helt okej saker att sätta sin egen prägel på. Ett utmärkt exempel på det är den här piedestalen från Ikea som Sugar & Cloth gjort om på ett jättelätt sätt och på så vis gjort det till en helt annan möbel! Mycket snyggare med trähyllor till ställningen i pulverlackerad stål.

 

Foto via The Merrythought, Hello Lidy, A Beautiful Mess & Sugar & Cloth

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar