Annons

Porslin x 4

Andra delen av gör det själv-idéer till köket innehåller så klart porslin! Porslinsfärg är hur roligt som helst att experimentera med och en hel del inspirationen har dykt upp på DIY or DIE genom åren. Favoriterna är dessa!

Annons

Porslin x 4

DIY porcelain

1. Lägg frukostmackan på ett gullig nylle! Lidija på Something Beautiful skapade en fin tallrik genom att måla ögon, nos och mun i med svart porslinsfärg på en vanlig vit tallrik.

2. Bloggen The Crafted Life är en sån där favorit som jag alltid återkommer till. Att hon dessutom nu gjort en vit kopp svartprickig gör mig extra glad. Hon visar även hur en inte ska göra när en vill försöka göra en prickig kopp. Det är inte så ofta DIY-bloggare delar med sig av sina misstag, så det uppskattas!

3. Jag kunde inte riktigt motstå de här tallrikarna av Katrin som står bakom bloggen Daily Perfect Moment. Svart porslinsfärg har fått droppa ner på tallrikarna och skapa mönster. Katrin tipsar om att tallrikarna måste vara superrena och att färgen inte får bli för tjock på tallriken.

4. Någon dag ska jag göra en egen kopp med det där fina och enkla mönstret från svenska formgivningsduon Rio Rio, som jag älskar kanske lika mycket som koppen.

 

Foto via Something Beautiful, The Crafted Life, Daily Perfect Moment & Rio Rio

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar