Annons

Pyssla tillsammans mer!

The Crafty Swedes, iPad magazine from Pysselbolaget

Sugen på pyssel med barnen under jullovet om vädret blir dåligt? Då kan jag rekommendera den alldeles nya iPad-tidningen The Crafty Swedes som Pysselbolaget gjort. Den är gratis, finns på svenska och engelska och innehåller bland annat steg-för-steg beskrivningar på olika pyssel, råd och tips om vilket material som är bra att ha hemma samt inspirationskällor från nätet.

Annons

– I drygt två år har jag och min dotter jag tagit fram pyssel för barn och vuxna. Jag är säker på att alla mår bra av att spendera tid tillsammans och skapa saker, inte bara köpa nya prylar, menar Karin Schaefer från Pysselbolaget och jag håller med! Pyssla tillsammans mer!

The Crafty Swedes, iPad magazine from Pysselbolaget

Foto via Pysselbolaget


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar