Annons

Ringar av trä

DIY Simple Wooden Rings, from The Merrythought

Jag är väldigt förtjust i smycken gjorda av trä och har piercingsmycken i form av 6 mm stora tunnlar av trä i öronen. Hos The Merrythought hittade jag de här egengjorda ringarna i trä, som jag verkligen önskar att jag också kunde tillverka själv! Tyvärr har jag dock inte de verktyg som krävs, men kanske har du det?

Annons

 

Foto via The Merrythought


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • helena

    Så fint det låter med piercingörhängen i trä! Det har jag aldrig sett men ofta tänkt att den typen av smycken alltid ser likadana ut, och att det vore kul att se lite variation. Säger jag som är smyckemänniska…

    • helena

      Min blogg hittar man förresten på helena-sand-strom.blogspot.se


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar