Annons

Soffa omklädd med broderier

DIY / Gör det själv - Klä en soffa med broderier

När jag äntligen tog tag i rensandet i min inbox igår, hittade jag så äntligen mailet från Patrik Bladh som jag mer eller mindre gett upp om att hitta igen.

Patrik skickade en bild på den soffa han har klätt om med korsstygnsbroderier! Han skriver att ingen verkar ha förstått hur fantastiskt det blev, men jag som älskar korsstygn blir ju naturligtvis väldigt fascinerad av detta.

Annons

På loppisar och second hand-affärer finns det alltid högar av broderier som bara väntar på att användas. Till exempel på en soffa!

Foto: Patrik Bladh

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • C

    samla på korstygnstavlor och dröma om vad man kan göra med dem är nästan det bästa som finns…..det finns nåt franskt företag som klär in uppstoppade gamla djur i gamla korsstygnstavlor. typ en hannas-älg iklädd i korstygn #gårbaraattälska


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar