Annons

Sprout av Debbie Carlos

Sprout print av Debbie Carlos

Jag kan inte komma ifrån det här med prints. Jag vill ha hur många som helst! Det är något med de där tomma vita väggarna som jag snart kommer att omgärdas av, som gör att jag vill sätta upp en massa fint. Min senaste fascination gäller Sprout av Debbie Carlos.

Foto: Debbie Carlos

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
 • hej fina fina Tiger! För att du har en så underbar blogg vill jag ge vidare en ”award” som jag fått till komigenbloggen, till dej. Kika in på bloggen. ♥

  Lina

 • Åh, otroligt fin!

 • Emma

  Hej!

  Jag ska i veckorna skaffa min första Devon rex och undrar om du har några tips på kattsaker så som bäddar, klösmöbler osv. Alltså snygga saker för överlag så är kattsaker väldigt fula. Det kan vara gör själv saker, bra butiker i Sthlm.
  Vore fint om du stod inne med några tips och idéeer.

  Ha det bra!
  Emma


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar