Annons

Sy fast pärlor på kragen

Det blir inte så mycket kläder på DIY or DIE. Kanske mest för att jag inte är så väldigt intresserad av det och därför inte håller ögonen öppna efter bra DIY-idéer inom det. Men den här veckan görs ett undantag eftersom jag sett så många fina idéer den senaste tiden. Varje dag blir det ett nytt tips på hur man enkelt kan uppdatera ett plagg!

Annons

DIY Pearl collar by Anmutig

Jag gillar skjortor för de har kragar, men det är inte alltid som bara en enkel krage känns roligt. Då kan man göra som NadineAnmutig och sy fast pärlor på kragen. Superenkelt och snyggt!

Vill man inte ha pärlor på kragen kanske man hellre vill ha det på vantarna. DariaKittenhood har satt små vita pärlor på sina fingervantar.

 DIY pearl gloves by Daria at Kittenhood


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
 • Så söt krage!

 • Riktigt snyggt på kragen, har försökt sticka in pärlor i olika projekt, men det var alldeles för pilligt för mig, bättre då att sy fast dem.

 • tack for including me 🙂

 • HannaMarklund

  Ursnyggt. Ser fram emot Tiger Fashion Week!

 • Anonym person med tom lägenhet

  Jag ÄLSKAR din blogg!
  Jag är en ung kvinna och jag har precis flyttat in i en lägenhet i Stockholm med några familjemedlemmar. Den är väldigt tom, och färglös, och jag skulle vilja fråga om du kan lägga upp mer ”dekor DIY” såsom, krukor, speglar, väggdekorationer, bordsdekorationer (skålar, glasunderlägg)
  Om du inte har tid, eller andra planer, så går det också bra 🙂
  Älskar verkligen din blogg. Har gjort några av dina DIY’s och det blir strålande resultat, och superbra ”kris presenter” !!
  (jag älskar vedstockar, vintage och liknande!)

 • Pingback: Vecka 4 på DIY or DIE | DIY or DIE()


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar