Annons

Till köket x 4

Vi fortsätter med sammanfattningen av sex år med bloggandet på DIY or DIE. Nu är det dags att tipsa om några av alla de gör det själv-idéerna som har med köket att göra. Och om du tycket att porslinet fattas, så lugn, det dyker upp under morgondagen i ett alldeles eget inlägg!

Annons

Till köket x 4

DIY for the kitchen

1. Av någon anledning är skärbrädor i trä alltid någonting jag fastnar för och vill köpa. Jag har ett helt gäng hemma, trots att jag ärligt talat knappt lagar mat. När jag var på Ikea senast petade jag lite på deras skärbrädor ”Proppmätt”. Den lilla versionen är som gjord för uppläggning av en smaskig ost. Och på Ikea Livet Hemma visar de själva hur en kan piffa till skärbrädorna lite.

2. Kombinationen guld, trä och randigt känns riktigt fin, och därför ”offras” min stora träbricka till denna DIY-idé från A Daily Something.

3. När jag tjurade som mest över mina fula köksluckor hittade jag köket som ägs av bloggaren Varpunen! Med svart och vit dekorplast har köket fått en helt egen stil. Och det fina med dekorplast är ju att det bara är att ta bort när det känns som att en förändring är på sin plats.

4. Kokbokshållare har en ju sett emellanåt och nog går de att använda även för paddor och liknande. Eller så bygger en en ny hållare till paddan. På The Artful Desperado visar Molly från Almost Makes Perfect hur en gör en enkel och snygg hållare för iPad.

 

Foto via Ikea Livet Hemma, A Daily Something, Varpunen & The Artful Desperado

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar