Annons

Tryck x 4

Tryck på såväl textil som papper är något jag gillar och har bloggat om en hel del genom åren. Ja, jag har rent av känt mig lite tjatig. Men det beror nog på det här med att trycka på tyg var en av mina första, största och bästa upplevelser inom DIY. Här är fyra enkla sätt att göra egna textil- eller papperstryck på!

Annons

Tryck x 4

DIY hand stamping

1. Elisabeth Dunker på Fine Little Day visar att en inte nödvändigtvis behöver trycka på tygbitar för att sedan göra något med dem. Det går lika bra att ta en befintlig tröja att trycka loss på! Så nu vet ni vad ni ska göra i helgen om solen inte visar sig.

2. Varför göra det svårt för sig när det går att göra det lätt? Till textiltrycket på bilden har det använts tejp och färg. Det är allt. Jag gillar de lite råa ändarna som uppkommer på grund av tejpen. Se mer hos How About Orange.

3. Pigga upp soffan med en handtryckt prickig kudde med fina pompombollar i hörnen! Teri på The Lovely Drawer visar hur en gör och jag gillar verkligen resultatet med vit grund, svarta prickar och gula bollar.

4. Några av er kanske fnyser åt att göra potatistryck. Att det är någonting som barn gör. Men att göra ett textiltryck med hjälp av potatis är inte alls dumt. Det är lätt och det kan bli riktigt snyggt. Till exempel är ett av Ferm Livings mest populära tryck från början ett potatistryck. Så kan Ferm Living och ungarna på förskolan, kan väl du?

 

Foto via Fine Little Day, How About Orange, The Lovely Drawer & Ferm Living

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar