Annons

Vecka 36 på DIY or DIE

Då har pausfåglarna äntligen fått ge sig av, så låt oss se vad veckan på DIY or DIE bjöd på!

Inspiration from the blog DIY or DIE – www.diyordie.elledecoration.se

Mitt nystartslöfte blir att fulsurfa mindre (ni vet runt runt på Facebook, random googlingar, kolla mailen tio gånger på en halvtimma, slöläsa bloggar som ändå mest irriterar) och istället göra saker med händerna!

Annons

Innan renoveringen av min lägenhet hade jag en vägg i sovrummet med egengjord scallopstapet. Medan jag funderar på om jag ska bygga upp den igen, funderar jag även på om jag kanske ska nöja mig med något i mindre skala?

Pickles har alltid fina stickningsmönster att inspireras av. Det senaste är en tjusig pläd.

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar