Annons

Vintage mugshots från Etsy

Larken Design/Etsy

Jag är en riktig sucker för affischer och prints. Jag har mängder av dem, men pinsamt få har faktiskt någonsin suttit på min vägg och dessutom är samtliga just nu magasinerade tillsammans med resten av mina prylar. Men min bror klagade på mina tomma vita väggar, så igår klickade jag hem två fina vintage mugshots-affischer från Larken DesignEtsy. Bland annat den stiliga killen ovan.

Annons

Som om inte det var nog har jag nu även en efterlängtad ”Buy less, fuck more”-print av Natalie Orme att pryda väggen med. Och nej, det är inte Michael Kadaz som gjort originalet, vilket man får intrycket av t ex här.

BUY LESS, FUCK MORE, by Natalie Orme


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • snyggt!
    jag blev så inspirerad så jag fredagsshoppade en liten print jag med.

    trevlig helg


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar